Ndërlidhjet

Përpjekjet e migrantëve në kufirin SHBA-Meksikë

Një gjykatë apeli në Shtetet e Bashkuara të Amerikës po e mban të pezulluar një ligj të Teksasit, të mbështetur nga republikanët, i cili do t'u mundësonte autoriteteve shtetërore t'i arrestonin dhe t'i ndiqnin penalisht personat e dyshuar për kalim ilegal të kufirit SHBA-Meksikë.


Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG