Ndërlidhjet

Migrantët në pritje të hapjes së kufirit

Autoritetet e Maqedonisë thonë se janë në pritje të direktivave nga vendet e BE-së, lidhur me fatin e rreth 1 mijë e 500 migrantëve nga Siria, Iraku dhe Afganistani, të cilët ndodhen në Maqedoni. Në kampin e Tabanocit, për më shumë se një muaj qëndrojnë 1 mijë e 100 migrantë, të cilët kryesisht janë nga Afganistani dhe Iraku.

XS
SM
MD
LG