Ndërlidhjet

Fshatrat afër Mlladenovcit pas të shtënave masive

Të paktën tetë persona u vranë dhe 14 të tjerë u plagosën si pasojë e të shtënave në fshatin afër Mlladenovcit, në territorin e Beogradit në Serbi. Policia ka arrestuar të dyshuarin për sulmin. Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, e ka quajtur akt terrorist sulmin e së enjtes afër Beogradit, ku u vranë tetë persona.


(Përgatiti: Syzanë Paçarizi)


Kujdes: Përmbajtja mund të jetë shqetësuese për disa shikues!
Kujdes: Përmbajtja mund të jetë shqetësuese për disa shikues! - Klikoni për ta zbuluar
Gjurmë gjaku shihen në tokë në vendin e të shtënave në fshatin Dubona, rreth 50 kilometra në jug të Beogradit, Serbi, të premten, 5 maj 2023.

Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG