Ndërlidhjet

Votimet për zgjedhjet lokale në Maqedoni

Në Maqedoni sot po zhvillohen zgjedhjet për pushtetin e ri lokal në 80 komuna dhe Shkupin si njësi e veçantë e pushtetit vendor, i cili në përbërjen e tij ka dhjetë komuna, dy prej të cilave janë me shumicë shqiptare.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG