Ndërlidhjet

Muaji i Ramazanit në kohën e pandemisë

Qindra milionë myslimanë në mbarë botën kanë nisur agjërimin në Muajin e Ramazanit, nën izolim dhe masa të tjera kufizuese që janë vendosur me qëllim të parandalimit të përhapjes së koronavirusit. Disa shtete po ju bëjnë thirrje qytetarëve që të mos agjërojnë, në mënyrë që të jenë të shëndetshëm gjatë pandemisë së COVID-19.

Qindra milionë myslimanë në mbarë botën kanë nisur agjërimin në Muajin e Ramazanit, nën izolim dhe masa të tjera kufizuese që janë vendosur me qëllim të parandalimit të përhapjes së koronavirusit. Disa shtete po ju bëjnë thirrje qytetarëve që të mos agjërojnë, në mënyrë që të jenë të shëndetshëm gjatë pandemisë së COVID-19.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG