Ndërlidhjet

Protesta masive në Mianmar kundër puçit

Mijëra njerëz në të gjithë Mianmarin kanë dalë në rrugë në ditën e tretë të protestave masive kundër grusht shtetit ushtarak më 8 shkurt 2021. Ushtria e Mianmarit mori pushtetin dhe shpalli gjendjen e jashtëzakonshme për një vit, pas arrestimit të lideres Aung San Suu Kyi dhe presidentit të Mianmarit Fito Myint, gjatë një aksioni  në mëngjesin e 1 shkurtit.

Mijëra njerëz në të gjithë Mianmarin kanë dalë në rrugë në ditën e tretë të protestave masive kundër grusht shtetit ushtarak më 8 shkurt 2021. Ushtria e Mianmarit mori pushtetin dhe shpalli gjendjen e jashtëzakonshme për një vit, pas arrestimit të lideres Aung San Suu Kyi dhe presidentit të Mianmarit Fito Myint, gjatë një aksioni në mëngjesin e 1 shkurtit.Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG