Ndërlidhjet

Imazhet para dhe pas prishjes së digës Nova Kahovka

Imazhet satelitore të marra para dhe pas shkatërrimit të digës Nova Kahovka, tregojnë ndikimin katastrofik të përmbytjeve masive të shkaktuara nga shkatërrimi i strukturës që përshkonte lumin Dnjepër në Ukrainën jugore. (Përgatiti: Syzanë Paçarizi)


XS
SM
MD
LG