Ndërlidhjet

Rusia shton forcat dhe armatimin përreth Ukrainës

Siç tregojnë disa pamje të reja satelitore, Rusia ka shtuar përsëri forcat e saj ushtarake përreth kufijve të Ukrainës, teksa është rritur frika se mund të fillojë një pushtim i plotë. Sipas Maxar Technologies, fotografitë e saj nga 21 dhe 22 shkurti dëshmojnë se njësite dhe armatim shtesë janë dërguar nga Rusia në rajon, dhe se ka aktivitet të shtuar në jug të Bjellorusisë, dhe në disa vende në perëndim të Rusisë, afër kufirit me Ukrainën.

(Përgatiti: Trim Haliti)

Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG