Ndërlidhjet

Në mbarë botën mbahen Parada të Krenarisë

Në shumë qytete në mbarë botën janë mbajtur marshe dhe parada në mbështetje të komunitetit homoseksual, lesbik, biseksual dhe transseksual (LGBT). Këtë vit, marshet po mbahen në kohën kur Hungaria ka miratuar një ligj, që ndalon shpërndarjen e informacioneve për LGBT te fëmijët.

XS
SM
MD
LG