Ndërlidhjet

"Bashkë dhe krenarë", komuniteti LGBTI mban paradë në Prishtinë

Në Prishtinë sot, më 1 korrik, u mbajt Parada e Krenarisë e komunitetit LGBTI (Lezbiket, Homoseksualët, Biseksualët, Transgjinorët dhe Ndërseksualët), me moton "Bashkë dhe krenarë". Pjesëmarrësit e paradës erdhën edhe nga rajoni, por edhe nga disa shtete evropiane. Ata thanë se parada për ta përfaqëson liri, barazi dhe festë, por edhe protestë për të drejta të barabarta.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG