Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

Parada e Krenarisë në Podgoricë

Në Podgoricë, të Malit të Zi u mbajt për të tretën herë Parada e Krenarisë. Disa qindra pjesëmarrës u mblodhën në bulevardin Shën Pjetri, pranë Zyrës Postare të Malit të Zi, për të vazhduar deri te ndërtesa e Parlamentit ku edhe mbajtën fjalime. Përveç komunitetit LGBT, në mesin e turmës ishte edhe Ministri për të Drejtat e Njeriut në Mal të Zi, po ashtu edhe përfaqësues të partive politike, ata të sektorit privat, sektorit civil, të medieve dhe trupit diplomatik.
Trego më shumë

Më shumë materiale

XS
SM
MD
LG