Ndërlidhjet

Si funksionojnë “Paradise Papers”?


Në një hulumtim, ku kanë marrë pjesë afro 100 mediume, i njohur si “Paradise Papers” apo “Letrat e Parajsës”, janë publikuar 13,4 milionë dosje të shërbimeve të dy kompanive “offshore”, ku njerëz të fuqishëm dhe të pasur, kanë fshehur pasurinë e tyre, me qëllim që të shmangin taksat.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG