Ndërlidhjet

Pasojat nga vërshimet në Kosovë

Vërshimet e shkaktuara nga shirat e rrëmbyeshëm gjatë 19 janarit kanë dëmtuar ekonomi familjare, biznese, kultura bujqësore dhe infrastrukturën rrugore në disa komuna të Kosovës. Fotografitë tregojnë gjendjen pas përmbytjeve, më 20 janar. (Përgatiti: Trim Haliti)


Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG