Ndërlidhjet

Përbërja e re e Kuvendit të Kosovës

Në mot të ftohtë dhe me borë, deputetët e legjislaturës së tetë të Kuvendit të Kosovës, janë nisur më 22 mars në objektin e këtij institucioni, për të votuar përbërjen e re të legjislativit.

Si rëndom, seanca e parë udhëhiqet nga deputeti më i vjetër në moshë, që këtë herë është Avni Dehari nga Lëvizja Vetëvendosje dhe deputetja më e re, që në këtë përbërje të kuvendit është Adelina Grainca nga Partia Demokratike e Kosovës.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG