Ndërlidhjet

Shërimi nga droga pas 14 vjetësh përdorimi...


Për një femër që abuzon me substanca narkotike, nuk ka asnjë periudhë të lehtë dhe çdo fazë e jetës e asaj kohe, është shumë e vështirë. Kështu thotë Jehona (emri i njohur për redaksinë), e cila është qysh në moshën 17-vjeçare ka filluar të abuzojë me drogën e llojit heroinë.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG