Ndërlidhjet

Perëndimi dhe gazi rus: Çfarë duhet të dini?

A mund ta ndërpresë BE-ja vërtet varësinë ndaj gazit rus? Nuk do të jetë punë e lehtë. Foto:Shutterstock
XS
SM
MD
LG