Ndërlidhjet

Përmbytje vdekjeprurëse në Evropë

Pjesë të mëdha të perëndimit të Gjermanisë janë goditur nga shira të rrëmbyeshëm e të vazhdueshëm, në natën mes 14 dhe 15 korrikut, që kanë nxitur vërshime katastrofike, si pasojë e të cilave, deri në mesditën e 16 korrikut, mbi 100 njerëz kanë vdekur, dhe janë shkatërruar ndërtesa e janë përmbysur automjete. Ekipet e shpëtimit janë duke vazhduar kërkimet për qindra njerëz të zhdukur. Përmbytjet kanë shkaktuar vdekje dhe dëme edhe në Belgjikë.

(Përgatiti: Trim Haliti)

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG