Ndërlidhjet

Pikturat e vjedhura holandeze rishfaqen në Ukrainën Lindore

Njëzet e katër piktura holandez nga shekulli i XVII dhe XVIII janë rishfaqur në Ukrainën lindore, pasi ishin vjedhur nga dy hajdutë me metoda të sofistikuara, nga Muzeu Westfries, në qytetin holandez Hoorn, në janar të vitit 2005.
Trego më shumë

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG