Ndërlidhjet

Prizreni nga lart

Prizreni është qyteti i dytë më i madh në Kosovë, pas kryeqytetit, Prishtinës.
Ky qytet në jugperëndim të Kosovës ka 74 vendbanime dhe me rreth 175,000 banorë.
Në fotografitë më poshtë, mund ta shihni këtë qytet nga lart, si rrallë ndonjëherë.
Në to mes tjerash shihet Lumbardhi i Prizrenit, Ura e Gurit, Kalaja e Prizrenit, Ndërtesa e Lidhjes së Prizrenit dhe Xhamia e Sinan Pashës.

Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG