Ndërlidhjet

Tri produkte të njëjta të prodhuara në vende të ndryshme - Serbi, Sllovaki dhe Kosovë. Produkti vendor ka çmim dukshëm më të shtrenjtë. Foto: Luljeta Krasniqi Veseli (RFE/RL) Foto:Luljeta Krasniqi Veseli (RFE/RL)

Më shtrenjtë prodhimet “Made in Kosova” se ato të huajat

Tri produkte të njëjta të prodhuara në vende të ndryshme - Serbi, Sllovaki dhe Kosovë. Produkti vendor ka çmim dukshëm më të shtrenjtë. Foto: Luljeta Krasniqi Veseli (RFE/RL) Foto:Luljeta Krasniqi Veseli (RFE/RL) Foto:Luljeta Krasniqi Veseli (RFE/RL)
XS
SM
MD
LG