Ndërlidhjet

Protesta nëpër botë kundër masave të izolimit

Zemërimi po rritet në Evropë dhe gjetiu nëpër botë, pas kufizimeve të reja, të vendosura nga qeveritë, në një përpjekje për të luftuar një valë tjetër vdekjeprurëse të infektimeve me koronavirus. Në shumë vende janë zhvilluar protesta të mëdha, ndërsa në disa prej tyre kanë marrë pjesë edhe grupe të ekstremit të djathtë.

(Përgatiti: Trim Haliti)

Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG