Ndërlidhjet

Masat anti-COVID nxisin protesta në botë

Nga Kanadaja në Australi, demonstruesit në vende të ndryshme të botës dolën në rrugë, për të protestuar kundër kufizimeve anti-COVID-19. Ngjarjet e fundjavës së 12-13 shkurtit, 2022, u frymëzuan nga protestat e shoferëve të kamionëve në Kanada. Këta të fundit kërkojnë që t'iu jepet fund detyrimeve për vaksinim kundër sëmundjes COVID-19 dhe masave të tjera për shëndetin publik. (Përgatiti: Valona Tela)

Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG