Ndërlidhjet

Revoltimi i fermerëve evropianë

Javët e fundit, vende si Belgjika, Franca, Gjermania, Greqia, Holanda, Polonia dhe Rumania janë përfshirë nga protestat e fermerëve. Ata thonë se nuk paguhen sa duhet, se janë të mbytur nga taksat, burokracitë dhe rregullat e tepërta mjedisore dhe fajësojnë importet e lira të ushqimit.

(Përgatiti: Syzanë Paçarizi)


Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG