Ndërlidhjet

Protestat e studentëve në Shqipëri

Qindra studentë të Universitetit të Tiranës po protestojnë për të pestën ditë me radhë me kërkesa për ulje tarifash të shkollimit dhe përmirësim të cilësisë në arsimin publik të Shqipërisë.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG