Ndërlidhjet

Protestuesit djegin kabinat e pagesës së tarifës

Protestuesit janë përplasur me Policinë e Shqipërisë pranë sporteleve ku duhet të bëhet pagesa për taksën rrugore për Rrugën e Kombit, në Kalimash, paraditene së shtunës. Protestuesit kanë shkatërruar tërësisht kabinat e pagesës së tarifës, duke e goditur me mjete të forta dhe duke ua vënë zjarrin.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG