Ndërlidhjet

Penjani “gjallërohet” nga ndërtimet

  • RFE /RL
Horizonti i Penjanit po rritet, dhe jo vetëm me projekte të kota që e përfaqësojnë shtetin e Koresë së Veriut. Pavarësisht sanksioneve dhe izolimit ekonomik, kryeqyteti i këtij vendi është duke u gjallëruar nga ndërtimet e reja.
Trego më shumë

Një kran shihet në majë të një ndërtese në Penjan, më 8 maj 2016. Ndërtimet tani janë të zakonshme për këtë qytet.
1

Një kran shihet në majë të një ndërtese në Penjan, më 8 maj 2016. Ndërtimet tani janë të zakonshme për këtë qytet.

Pamje e Penjanit. Korea e Veriut shpenzon  1/3 e të hyrave kombëtare në ushtrinë e vet, me shumë pak para që mbesin për ofrimin e infrastruktuës për qytetarët.
2

Pamje e Penjanit. Korea e Veriut shpenzon  1/3 e të hyrave kombëtare në ushtrinë e vet, me shumë pak para që mbesin për ofrimin e infrastruktuës për qytetarët.

Por, muajt e fundit vija e horizontit e Penjanit duket ‘futuristike’. Kjo fotografi që tregon planet për ndërtesa të larta dhe blloqe apartamentesh u lëshua në tetorin e vitit 2015.
3

Por, muajt e fundit vija e horizontit e Penjanit duket ‘futuristike’. Kjo fotografi që tregon planet për ndërtesa të larta dhe blloqe apartamentesh u lëshua në tetorin e vitit 2015.

Ky kompleks modern në Penjan u kompletua në vitin 2015. Me një strukturë në formë të atomit, ai funksionon bazuar në energji solare, natyrale dhe gjeotermale.  
4

Ky kompleks modern në Penjan u kompletua në vitin 2015. Me një strukturë në formë të atomit, ai funksionon bazuar në energji solare, natyrale dhe gjeotermale.

 

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG