Ndërlidhjet

Lilia Chebotarova, 39 vjeçe, dhe motra e saj, Tatiana Piman 46 vjeçe. Varshavë, Poloni 10 prill 2022.

Motrat nga Harkivi: E tërë jeta e paketuar për 20 minuta 

Lilia Chebotarova, 39 vjeçe, dhe motra e saj, Tatiana Piman 46 vjeçe. Varshavë, Poloni 10 prill 2022. Foto:Una Cilic (RFE/RL)
XS
SM
MD
LG