Ndërlidhjet

Maqedoni: Rrethi i dytë i zgjedhjeve


Në 35 komuna të Maqedonisë po zhvillohet rrethi i dytë i zgjedhjeve lokale ku të drejtën e votës e kanë 833.716 qytetarë të regjistruar në listën e përgjithshmezgjedhore. Në garë janë 68 kandidatë të 8 subjekteve politike dhe 2 kandidatë të pavarur.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG