Ndërlidhjet

Si u keqpërdorën rrjetet sociale nga grupet ekstremiste në Kosovë?


Ilustrim

Në rrjete sociale vazhdon të shpërndahet propagandë, e cila shpie në radikalizëm.

Samet Shabani, hulumtues i çështjeve që lidhen me radikalizmin, tregon për keqpërdorimin e rrjeteve sociale nga grupet ekstremiste dhe terroriste.

XS
SM
MD
LG