Ndërlidhjet

Rrugëtimi i kosovarëve në Siri dhe Irak


Viti 2012 shënon fillimin e rrugës së kosovarëve drejt zonave të luftës në Siri dhe Irak. Numri i kosovarëve që i janë bashkuar grupeve të armatosura në zonat e luftës është mbi 300, ku përfshihen edhe familje. (Animacioni: Lendi Susuri)

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG