Ndërlidhjet

Njëqind ditët e luftës në Ukrainë

Fotografi që dëshmojnë tmerrin dhe shkatërrimin e 100 ditëve të luftës në Ukrainë. Rusia nisi pushtimin në shkallë të gjerë të fqinjit të saj më 24 shkurt. (Përgatiti: Besmir Nenaj)

(KUJDES: Disa foto mund të jenë shqetësuese për disa lexues.)


Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG