Ndërlidhjet

Ura mbi lumin Ibër, që ndan Mitrovicën e Jugut dhe atë të Veriut, në veri të Kosovës. Foto: Bujar Terstena

Serbia rrit buxhetin për Kosovën për 11 milionë euro

Ura mbi lumin Ibër, që ndan Mitrovicën e Jugut dhe atë të Veriut, në veri të Kosovës. Foto: Bujar Terstena Foto:Bujar Terstena (RFE/RL)
XS
SM
MD
LG