Ndërlidhjet

Shkollat përballë sfidave të testimit për COVID-19

Shkollat në gjithë botën janë duke u rihapur pas pushimeve verore dhe izolimit disa-mujor si pasojë e përhapjes së pandemisë COVID-19. Derisa fëmijët kthehen në klasa, shkollat janë duke marrë masa për të parandaluar një shpërthim të rasteve të reja.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG