Ndërlidhjet

Shkrumb e hi: Bota po digjet

Valët e të nxehtit po nxisin shkretimin e Tokës: pyje dhe vendbanime po digjen në të katër anët e planetit. (Përgatiti: Trim Haliti)

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG