Ndërlidhjet

Familjarët mbipopullojnë klinikat

Në hyrje të gati secilës klinikë të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës është i vendosur orari i vizitave të pacientëve. Brenda kësaj kohe përfshihen edhe konsultimet me mjekë rreth gjendjes së pacientit. Por, orari s'përfillet dhe vizitorë mund të shohësh në çdo orë, madje edhe natën.


Shfaq më shumë

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG