Ndërlidhjet

Protesta pas shpërthimit vdekjeprurës në spitalin e Gazës

Protestat mbërthyen mbarë rajonin pas vdekjeve të raportuara në spitalin e Gazës, ku po trajtoheshin palestinezët e plagosur dhe ku ishin strehuar edhe civilë nga luftimet. Qindra palestinezë protestuan në Teheran, Tripoli, Bagdad, Tunis, Bejrut e qytete të tjera. (Përgatiti: Syzanë Paçarizi)


Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG