Ndërlidhjet

Si u bë Serbia vatra më e re e COVID-19 në botë?

Lokale të mbushura plot, pak maska dhe pothuajse asnjë kufizim – në Serbi duket se pandemia ka përfunduar. Por, ky është vetëm një iluzion i keq, teksa vendi ballkanik aktualisht kryeson në botë për nga shkalla e infektimit me koronavirus.

(Përgatiti: Trim Haliti)

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG