Ndërlidhjet

Një ekspert paralajmëroi se arma "nuk do ta ndryshojë rrjedhën e luftës".

Çfarë mund dhe çfarë s’mund të bëjë sistemi Patriot për Ukrainën

Një ekspert paralajmëroi se arma "nuk do ta ndryshojë rrjedhën e luftës". Foto:BERND WUESTNECK (epa)
XS
SM
MD
LG