Ndërlidhjet

Statujat e gjalla në Shkup shpërfaqin raportet mes njerëzve dhe natyrës

Shtatëmbëdhjetë artistë janë duke performuar nëpër rrugët e kryeqytetit të Maqedonisë së Veriut, Shkupit, si statuja të gjalla, në kuadër të festivalit “STATUAFEST”.


Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG