Ndërlidhjet

Sulmet frikësojnë refugjatët


Migrantë dhe refugjatë që kanë arritur në vendkalimin kufitar Tabanovc, midis Maqedonisë dhe Serbisë, thonë se janë tmerruar kur kanë mësuar për sulmet terroriste në Paris. Pasi synim kanë Evropën, ata druajnë se kushtet për azil do të vështirësohen.

XS
SM
MD
LG