Ndërlidhjet

Tanket perëndimore për Ukrainën: Leopard 2 dhe M1 Abrams

Tanket perëndimore për Ukrainën: Leopard 2 dhe M1 Abrams

LEOPARD 2

Ekuipazhi: 4 persona

Arma kryesore: Top 120 mm

Armët dytësore: 2 mitraloza 7.62 mm

Pesha: 62 tonë

Shpejtësia maksimale: 72 km/h

Rrezja e veprimit: 500 km

Motori: Me naftë, 1.500 kuajfuqi

M1 ABRAMS

Ekuipazhi: 4 persona

Arma kryesore: Top 120 mm

Armët dytësore: Mitraloza 7.62 dhe 12.7 mm

Pesha: 69.54 tonë

Shpejtësia maksimale: 68 km/h

Rrezja e veprimit: 425 km

Motori: Lloje të ndryshme karburantesh, 1.500 kuajfuqi

LEOPARD 2

Ekuipazhi: 4 persona

Arma kryesore: Top 120 mm

Armët dytësore: 2 mitraloza 7.62 mm

Pesha: 62 tonë

Shpejtësia maksimale: 72 km/h

Rrezja e veprimit: 500 km

Motori: Me naftë, 1.500 kuajfuqi

M1 ABRAMS

Ekuipazhi: 4 persona

Arma kryesore: Top 120 mm

Armët dytësore: Mitraloza 7.62 dhe 12.7 mm

Pesha: 69.54 tonë

Shpejtësia maksimale: 68 km/h

Rrezja e veprimit: 425 km

Motori: Lloje të ndryshme karburantesh, 1.500 kuajfuqi

LEOPARD 2

Ekuipazhi: 4 persona

Arma kryesore: Top 120 mm

Armët dytësore: 2 mitraloza 7.62 mm

Pesha: 62 tonë

Shpejtësia maksimale: 72 km/h

Rrezja e veprimit: 500 km

Motori: Me naftë, 1.500 kuajfuqi

M1 ABRAMS

Ekuipazhi: 4 persona

Arma kryesore: Top 120 mm

Armët dytësore: Mitraloza 7.62 dhe 12.7 mm

Pesha: 69.54 tonë

Shpejtësia maksimale: 68 km/h

Rrezja e veprimit: 425 km

Motori: Lloje të ndryshme karburantesh, 1.500 kuajfuqi

XS
SM
MD
LG