Ndërlidhjet

"Tuneli i fundit" me emra pa fund

Në sheshin Zahir Pajaziti në Prishtinë është hapur ekspozita "Tuneli i fundit", për të përkujtuar vajzat dhe gratë e vrara si rezultat i dhunës me bazë gjinore.

Ekspozita është pjesë e fushatës së Ministrisë së Drejtësisë në Kosovë: “16 ditët e aktivizmit kundër dhunës në baza gjinore" dhe është organizuar nga organizatat SIT, UNFPA, UN WOMEN.

Në Kosovë, në 6 ditët e fundit, janë shënuar dy raste të vrasjes së grave dhe të dyshuar kryesorë janë bashkëshortët e tyre.


Shfaq më shumë

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG