Ndërlidhjet

Kujdesi për të moshuarit në zonën e përjashtimit të Çernobilit

Gati 37 vjet pas aksidentit më të keq bërthamor në botë, Çernobili është shndërruar nga një zonë fatkeqësie në një rezervat natyrore që është gjithashtu shtëpi e disa banorëve. Pavarësisht se qasja në furnizime dhe ndihmë mjekësore është ndërprerë për shkak të pushtimit të paprovokuar të Rusisë, Kievi po siguron që këta banorë të moshuar të kenë kujdesin e nevojshëm.

(Përgatiti: Syzanë Paçarizi)


Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG