Ndërlidhjet

Evropa bën homazhe për viktimat e Orlandos

  • RFE /RL

Njerëzit përreth botës kanë ndarë mesazhe ngushëllimi dhe solidariteti, pas sulmit në masë në klubin e homoseksualëve në Orlando, Florida. Në shumë kryeqytete të botës, qytetarët kanë krijuar memoriale jashtë ambasadave amerikane, për nder të viktimave. 49 njerëz u vranë dhe më shumë se 50 të tjerë u lënduan në sulmin e 12 qershorit.

Njerëzit përreth botës kanë ndarë mesazhe ngushëllimi dhe solidariteti, pas sulmit në masë në klubin e homoseksualëve në Orlando, Florida. Në shumë kryeqytete të botës, qytetarët kanë krijuar memoriale jashtë ambasadave amerikane, për nder të viktimave. 49 njerëz u vranë dhe më shumë se 50 të tjerë u lënduan në sulmin e 12 qershorit.
Trego më shumë

Homazhe në Kiev, Ukrainë.
1

Homazhe në Kiev, Ukrainë.

Homazhe në Beograd, Serbi.
2

Homazhe në Beograd, Serbi.

Homazhe në Kishinau, Moldavi.
3

Homazhe në Kishinau, Moldavi.

Homazhe në Tbilisi, Gjeorgji
4

Homazhe në Tbilisi, Gjeorgji

Trego më shumë

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG