Ndërlidhjet

Përmbytje në Kroaci e Bosnje

Kroacia dhe Bosnjë e Hercegovina janë përballur ditëve të fundit me vërshime, për shkak të reshjeve të mëdha të shiut.

Lumenjtë Una dhe Krushnica, kanë dalë prej shtretërve të tyre. Në Bosnjë është shpallur gjendje e jashtëzakonshme, në komunat Novi Grad, Kostajnica, Bosanska Krupa dhe Bihaq.

Në Kroaci, rreth 300 trupa ushtarake janë aktivizuar për t’iu ndihmuar njerëzve në nevojë, thanë autoritetet.

(Përgatiti: Syzanë Paçarizi)


Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG