Ndërlidhjet

Të rinjtë: Barazia gjinore, e domosdoshme


Të rinjtë dhe të rejat në Kosovë, konsiderojnë se barazia gjinore, nuk është në nivelin e duhur. Ata, për rubrikën e përjavshme "VOX", thonë se barazia gjinore është njëra ndër vlerat themelore të zhvillimit demokratik të një shoqërie. Sipas tyre, femrat në shumë aspekte, kur bëhet fjalë për barazinë gjinore, janë të diskriminuara.(Video: Bujar Tërstena)

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG