Ndërlidhjet

Zgjedhjet përmes fotove

Në Kosovë, më 17 tetor qytetarët zgjedhin kryetarët e rinj dhe asambletë komunale në 38 komuna. Vendvotimet janë hapur në ora 07:00 dhe mbyllen në ora 19:00. Në këto zgjedhje, qytetarët duhet të respektojnë masat kundër koronavirusit, siç janë: mbajtja e maskave, dezinfektimi i duarve dhe mbajtja e distancës.

Informacionet në kohë reale rreth zgjedhjeve i gjeni KËTU

Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG