Ndërlidhjet

Ferri i zi: Jeta mes puseve të naftës në Shqipëri

Banorët e Zharrëzës, në Shqipërinë qendrore, jetojnë në një ambient apokaliptik dhe kundërmues, mes puseve që rrjedhin naftë dhe rezervuarëve të ndryshkur, ku toka është nxirë nga derdhja e naftës së papërpunuar, e cila depërton në ujin e tyre. (Përgatiti: Trim Haliti)


Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG