Ndërlidhjet

Zjarri vdekjeprurës që tronditi jugafrikanët

Më shumë se 70 persona kanë vdekur dhe dhjetëra të tjerë janë plagosur si pasojë e një zjarri që kaploi një ndërtesë shumëkatëshe në Johanesburg. Fotografitë nga vendi i ngjarjes tregojnë pasojat e zjarrit vdekjeprurës. (Përgatiti: Syzanë Paçarizi)


Kujdes: Përmbajtja mund të jetë shqetësuese për disa shikues! - Klikoni për ta zbuluar
Trupat e mbuluar të viktimave që humbën jetën si pasojë e zjarrit vdekjeprurës në orët e para të mëngjesit të 31 gushtit në Johannesburg, Afrika e Jugut.
Kujdes: Përmbajtja mund të jetë shqetësuese për disa shikues! - Klikoni për ta zbuluar
Në mesin e viktimave është edhe një fëmijë, njoftuan zyrtarët e shërbimeve emergjente.

 

Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG