Ndërlidhjet

Zjarri shkakton tragjedi në Tetovë

Një zjarr ka shpërthyer në një spital të improvizuar për personat e sëmurë nga COVID-19 në Tetovë, në veriperëndim të Maqedonisë së Veriut, në natën e së mërkurës, duke djegur pothuajse gjithë objektin, dhe duke shkaktuar vdekjen e mbi dhjetë personave.

(Përgatiti: Trim Haliti)

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG